Centre de Psicologia i Logopèdia Infantil, Adolescència i Adults a Mollet del Vallès

Consulta

¿Et podem ajudar?

Omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.


Teràpia online

La teràpia online és una alternativa per a no haver d’interrompre la teva teràpia o iniciar-la si ho necessites.

Teràpia online

l'alternativa

La teràpia online és una alternativa per a no haver d’interrompre la teva teràpia o iniciar-la si ho necessites.

Independentment, cada vegada són més les persones que trien aquest tipus de teràpia, ja sigui degut al  ritme de vida que portem o per comoditat .

Des de PSICO-3  t’oferim aquesta possibilitat. Per a això construirem un espai virtual de col·laboració i compromís que et permeti aconseguir els teus objectius.

La teràpia online amb Psico-3 permet...

Troba el teu camí cap al benestar

Descobreix els passos clau per a la teva teràpia amb el nostre enfocament personalitzat i professional.

1

fase

2

fase

3

fase

Reserva data per la Teràpia Online

En aquesta primera sessió, la psicòloga avaluarà el teu cas i, en funció d'això, et recomanarà i derivarà al professional de l'equip que pugui ajudar-te per assegurar l'èxit de la teràpia.

AJUDA

Preguntes més freqüents

Esperem que aquesta informació t’ajudi a comprendre millor els nostres serveis i el procés terapèutic. Si tens alguna pregunta que no està coberta aquí, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Oferim una àmplia varietat de teràpies, incloent teràpia cognitivo-conductual (TCC), teràpia de parella, teràpia familiar, teràpia infantil i adolescent, i teràpies grupals. Adaptem l’enfocament segons les necessitats individuals de cada pacient.

Si estàs experimentant dificultats emocionals, estrès, ansietat, depressió, problemes de relació, o qualsevol altre repte mental que afecti el teu benestar diari, pot ser útil consultar un psicòleg. Una avaluació inicial pot ajudar-te a determinar si la teràpia és adequada per a tu.

Tots els nostres psicòlegs estan altament qualificats, amb títols avançats en psicologia i anys d’experiència en diverses àrees de la salut mental. Cadascun d’ells es especialitza en diferents camps per proporcionar un tractament integral i expert.

Les sessions de teràpia solen durar entre 50 i 60 minuts. La freqüència de les sessions varia segons les necessitats del pacient, però comunament es recomana una sessió per setmana a l’inici del tractament. Això pot ajustar-se segons el progrés i les circumstàncies individuals.

Sí, la confidencialitat és un pilar fonamental de la nostra feina. Tot el que es discuteixi a les sessions de teràpia es manté estrictament confidencial, excepte en casos on existeixi un risc de dany per a tu o per a altres, en aquest cas estem obligats per llei a prendre mesures adequades.