Centre de Psicologia i Logopèdia Infantil, Adolescència i Adults a Mollet del Vallès

Consulta

¿Et podem ajudar?

Omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.


Psico-3 és un centre de psicologia i logopèdia que, des de la seva fundació l’any 1990, ha estat sempre en constant evolució.

Com a centre privat comptem amb el reconeixement sanitari del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Mª Teresa
Prades Florencio

Llicenciada en Psicologia clínica per la UAB.
Postgrau en LOGOPÈDIA a l’ISEP.
Postgrau en Neuropsicologia clínica i en Psicooncologia a l’ISEP de Barcelona.
Formació en T.E.A.

“El cervell no és un got per omplir sinó una llum per encendre.”

Mercè
Pastor Portillo

Llicenciada en Psicologia
Diplomada en magisteri educació primària
Formació en atenció precoç
Formació en T.E.A.

“Que les teves decisions siguin el reflex de les teves esperances, no de les teves pors.”

Neus
Rosa Soto

Llicenciada en Psicologia clínica per la UAB.
Especialitzada en psicoteràpia breu.
Formació en T.E.A.

“Qualsevol cosa sembla més petita quan s'ha dit en veu alta.”

Quin tipus de teràpia fem a Psico-3?

L’enfoc de Psico-3 per al benestar emocional i la comunicació se centra en oferir serveis assequibles, eficaços i personalitzats per a les necessitats individuals. 
A Psico-3, oferim assessorament i teràpia en:

  • Infància
  • Adolescència
  • Adults
  • neurekaNUM
  • Mètode Gliffing
  • Teràpia Online

Estem aquí per a ajudar-te

És el millor moment per a cuidar de tu

Som un equip multidisciplinari amb un enfocament global, altament qualificat i amb una àmplia experiència professional. Un excel·lent equip humà format per magnífiques professionals de la salut.

Llegeix el Blog

Trobaràs reflectits els coneixements del nostre equip de psicòlogues, especialitzades en diverses àrees de la salut mental.

Desmitifiquem, ja, la tasca i la professió del psicòleg/psicòloga.

AJUDA

Preguntes més freqüents

Esperem que aquesta informació t’ajudi a comprendre millor els nostres serveis i el procés terapèutic. Si tens alguna pregunta que no està coberta aquí, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Oferim una àmplia varietat de teràpies, incloent teràpia cognitivo-conductual (TCC), teràpia de parella, teràpia familiar, teràpia infantil i adolescent, i teràpies grupals. Adaptem l’enfocament segons les necessitats individuals de cada pacient.

Si estàs experimentant dificultats emocionals, estrès, ansietat, depressió, problemes de relació, o qualsevol altre repte mental que afecti el teu benestar diari, pot ser útil consultar un psicòleg. Una avaluació inicial pot ajudar-te a determinar si la teràpia és adequada per a tu.

Tots els nostres psicòlegs estan altament qualificats, amb títols avançats en psicologia i anys d’experiència en diverses àrees de la salut mental. Cadascun d’ells es especialitza en diferents camps per proporcionar un tractament integral i expert.

Les sessions de teràpia solen durar entre 50 i 60 minuts. La freqüència de les sessions varia segons les necessitats del pacient, però comunament es recomana una sessió per setmana a l’inici del tractament. Això pot ajustar-se segons el progrés i les circumstàncies individuals.

Sí, la confidencialitat és un pilar fonamental de la nostra feina. Tot el que es discuteixi a les sessions de teràpia es manté estrictament confidencial, excepte en casos on existeixi un risc de dany per a tu o per a altres, en aquest cas estem obligats per llei a prendre mesures adequades.