Centre de Psicologia i Logopèdia Infantil, Adolescència i Adults a Mollet del Vallès

Consulta

¿Et podem ajudar?

Omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.


Mètode Glifing

Glifing és un mètode d’entrenament de la lectura a través del joc que té l’objectiu principal que els nens i les nenes aconsegueixin llegir d’una manera fluida, correcta i comprensiva

Psico-3:

centre reconegut mètode Glifing

El Mètode Glifing es basa en el paradigma científic de la plasticitat cerebral, és a dir, en la capacitat del cervell per modificar-se a si mateix amb la finalitat d’adaptar-se a les demandes d’aprenentatge de l’entorn. 

  • Podem entrenar les habilitats lectores de manera lúdica i eficaç.
  • Consolidar les estratègies de descodificació fins a arribar a les de comprensió lectora.

Això ho assoleix vehiculant l’aprenentatge i reeducant els processos lectors gràcies a un software especialitzat que permet personalitzar l’entrenament i seguir- lo remotament. Aquest procés el supervisa el professional del gabinet amb el suport de l’equip Glifing tant en l’àmbit pedagògic com en el tècnic.

El teu fill/a necessita entrenar la lectura ?

Impulsem el rendiment acadèmic amb Glifing

Com a resultat del mètode, els entrenats no només milloren el nivell lector, sinó que augmenta la seva MOTIVACIÓ ACADÈMICA, l’AUTOESTIMA i la CONFIANÇA.

1

fase

2

fase

3

fase

Sessions de joc

Glifing presenta un amplíssim repertori de sessions de treball en línia (o presencials) de diferents nivells i continguts, que s’assignen a la persona entrenada mitjançant la pauta i supervisió d’un professional especialista en dificultats de lectura (logopeda, psicopedagog, psicòleg, etc.), amb un programa de treball que s’ajusta específicament i individualment a cada persona entrenada, partint de la seva base inicial de lectura i del seu ritme d’aprenentatge.

Les nenes i els nens que s’entrenen amb Glifing noten que milloren, se senten protagonistes del seu progrés i recuperen l’autoestima.

Reserva data per el Mètode Glifing

En aquesta primera sessió, la psicòloga avaluarà el teu cas i, en funció d'això, et recomanarà i derivarà al professional de l'equip que pugui ajudar-te per assegurar l'èxit de la teràpia.

AJUDA

Preguntes més freqüents

Esperem que aquesta informació t’ajudi a comprendre millor els nostres serveis i el procés terapèutic. Si tens alguna pregunta que no està coberta aquí, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Oferim una àmplia varietat de teràpies, incloent teràpia cognitivo-conductual (TCC), teràpia de parella, teràpia familiar, teràpia infantil i adolescent, i teràpies grupals. Adaptem l’enfocament segons les necessitats individuals de cada pacient.

Si estàs experimentant dificultats emocionals, estrès, ansietat, depressió, problemes de relació, o qualsevol altre repte mental que afecti el teu benestar diari, pot ser útil consultar un psicòleg. Una avaluació inicial pot ajudar-te a determinar si la teràpia és adequada per a tu.

Tots els nostres psicòlegs estan altament qualificats, amb títols avançats en psicologia i anys d’experiència en diverses àrees de la salut mental. Cadascun d’ells es especialitza en diferents camps per proporcionar un tractament integral i expert.

Les sessions de teràpia solen durar entre 50 i 60 minuts. La freqüència de les sessions varia segons les necessitats del pacient, però comunament es recomana una sessió per setmana a l’inici del tractament. Això pot ajustar-se segons el progrés i les circumstàncies individuals.

Sí, la confidencialitat és un pilar fonamental de la nostra feina. Tot el que es discuteixi a les sessions de teràpia es manté estrictament confidencial, excepte en casos on existeixi un risc de dany per a tu o per a altres, en aquest cas estem obligats per llei a prendre mesures adequades.