Centre de Psicologia i Logopèdia Infantil, Adolescència i Adults a Mollet del Vallès

Consulta

¿Et podem ajudar?

Omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.


NeurekaNUM

El 10% de nens i nenes tenen dificultats d’aprenentatge que els afecta al rendiment escolar. Aquestes dificultats d’aprenentatge també tenen efectes negatius a nivell emocional, social i laboral.

Ciència per superar les dificultats d’aprenentatge

La millor manera per ajudar aquests nens i nenes amb dificultats d’aprenentatge és a través de la detecció i intervenció precoç, quan apareixen les primeres manifestacions.

Has detectat alguna dificultat en l'aprenentatge de la lectura o les matemàtiques?

Saber quin és el perfil cognitiu del nostre fill o filla permet treballar de manera més específica, potenciant el seu aprenentatge i facilitant la intervenció en les seves dificultats d’aprenentatge.

 • Utilitza els dits per fer càlculs simples.
 • Té dificultats per les restes.
 • Li costa comptar a l’inrevés.
 • Destina molt esforç sense resultats aparents.
 • Té dificultats per fer càlculs aproximats.
 • Li costa treballar amb xifres grans.
 • Barreja l’ordre de les lletres.
 • Llegeix molt lent.
 • No recorda els detalls del text que ha llegit.
 • Confon paraules que són semblants.
 • La seva ortografia és dolenta.
 • Té dificultats per entendre frases llargues.

Un joc per treballar les dificultats d'aprenentatge

Reserva data per NeurekaNUM

En aquesta primera sessió, la psicòloga avaluarà el teu cas i, en funció d'això, et recomanarà i derivarà al professional de l'equip que pugui ajudar-te per assegurar l'èxit de la teràpia.

AJUDA

Preguntes més freqüents

Esperem que aquesta informació t’ajudi a comprendre millor els nostres serveis i el procés terapèutic. Si tens alguna pregunta que no està coberta aquí, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Oferim una àmplia varietat de teràpies, incloent teràpia cognitivo-conductual (TCC), teràpia de parella, teràpia familiar, teràpia infantil i adolescent, i teràpies grupals. Adaptem l’enfocament segons les necessitats individuals de cada pacient.

Si estàs experimentant dificultats emocionals, estrès, ansietat, depressió, problemes de relació, o qualsevol altre repte mental que afecti el teu benestar diari, pot ser útil consultar un psicòleg. Una avaluació inicial pot ajudar-te a determinar si la teràpia és adequada per a tu.

Tots els nostres psicòlegs estan altament qualificats, amb títols avançats en psicologia i anys d’experiència en diverses àrees de la salut mental. Cadascun d’ells es especialitza en diferents camps per proporcionar un tractament integral i expert.

Les sessions de teràpia solen durar entre 50 i 60 minuts. La freqüència de les sessions varia segons les necessitats del pacient, però comunament es recomana una sessió per setmana a l’inici del tractament. Això pot ajustar-se segons el progrés i les circumstàncies individuals.

Sí, la confidencialitat és un pilar fonamental de la nostra feina. Tot el que es discuteixi a les sessions de teràpia es manté estrictament confidencial, excepte en casos on existeixi un risc de dany per a tu o per a altres, en aquest cas estem obligats per llei a prendre mesures adequades.