Centre de Psicologia i Logopèdia Infantil, Adolescència i Adults a Mollet del Vallès

Consulta

¿Et podem ajudar?

Omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.


Adults

Volem que siguis la prioritat, que trobis un espai per tu, per escoltar-te i entendtre’t. Podem ajudar-te a trobar les eines que necessites i a trobar solucions, per tal que aconsegueixis trobar-te millor amb tu mateix/a i amb el teu entorn.

La teràpia amb Psico-3 és per a tu si...

Troba el teu camí cap al benestar

Descobreix els passos clau per a la teva teràpia d’adults amb el nostre enfocament personalitzat i professional.

1
2
3

L'arrel invisible

allò que no és visible

El nostre objectiu és ajudar a trobar el benestar emocional i personal de cadascú, trobant estratègies d’afrontament en situacions difícils i acompanyar-vos en el procés de l’autoconeixement, creixement personal i acceptació.
A vegades no només hem d’abordar allò que és visible, si no l’arrel invisible del que et fa demanar ajuda.

  • Des d'una perspectiva integradora, ajustant el tipus d'intervenció a les necessitats de cadascú.
  • Explorem, a través de la introspecció, el recorregut vital de la persona.
  • Amb especial atenció en la pròpia experiència i en l'esfera emocional que l'acompanya.

Què treballem durant la teràpia d'Adults?

Els factors psicològics i emocionals juguen un paper molt important en les manifestacions físiques i malestar personal. No podem separar, en la nostra vida, el nostre cos de la nostra ment. Hi ha una interconnexió entre el que pensem, el que sentim (emocions) i el nostre funcionament físic.

  • Conflictes de Parella
  • Trastorns Adaptatius
  • Ansietat i/o Estrès
  • Trastorns de l'Estat d'Ànim
  • Trastorns de la Personalitat
  • Altres Trastorns

Reserva data per Teràpia d’Adults

En aquesta primera sessió, la psicòloga avaluarà el teu cas i, en funció d'això, et recomanarà i derivarà al professional de l'equip que pugui ajudar-te per assegurar l'èxit de la teràpia.

AJUDA

Preguntes més freqüents

Esperem que aquesta informació t’ajudi a comprendre millor els nostres serveis i el procés terapèutic. Si tens alguna pregunta que no està coberta aquí, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Oferim una àmplia varietat de teràpies, incloent teràpia cognitivo-conductual (TCC), teràpia de parella, teràpia familiar, teràpia infantil i adolescent, i teràpies grupals. Adaptem l’enfocament segons les necessitats individuals de cada pacient.

Si estàs experimentant dificultats emocionals, estrès, ansietat, depressió, problemes de relació, o qualsevol altre repte mental que afecti el teu benestar diari, pot ser útil consultar un psicòleg. Una avaluació inicial pot ajudar-te a determinar si la teràpia és adequada per a tu.

Tots els nostres psicòlegs estan altament qualificats, amb títols avançats en psicologia i anys d’experiència en diverses àrees de la salut mental. Cadascun d’ells es especialitza en diferents camps per proporcionar un tractament integral i expert.

Les sessions de teràpia solen durar entre 50 i 60 minuts. La freqüència de les sessions varia segons les necessitats del pacient, però comunament es recomana una sessió per setmana a l’inici del tractament. Això pot ajustar-se segons el progrés i les circumstàncies individuals.

Sí, la confidencialitat és un pilar fonamental de la nostra feina. Tot el que es discuteixi a les sessions de teràpia es manté estrictament confidencial, excepte en casos on existeixi un risc de dany per a tu o per a altres, en aquest cas estem obligats per llei a prendre mesures adequades.